Extra large gezelschapspelen huren betekent extra veel plezier!​

Ons pakket reuze gezelschapsspelen :

Reuze dominoblokken

Met de reuzegrote dominoblokken van SPRING en ZO kan u het klassieke dominospel alleen of met twee spelen, maar wordt het ook mogelijk om in team aan de slag te gaan. Elk familiefeest of bedrijfsfeest wordt in één klap zoveel keer leuker met reuze dominoSpeel XL domino binnen of op het gras en daag elkaar uit voor een spannend duel.

4 op een rij

Iedereen zal in een rij staan voor ons groot 4 op een rij spel! Het klassieke gezelschapspel, maar dan in een versie groter dan 1 meter, betekent pure fun voor groot en klein. Wie kan als eerste vier schijfjes van dezelfde kleur op één rij vormen? Reuze 4 op een rij is altijd even spannend!

Jenga

Een reuzejenga of reuze toren moet in het begin van het spel gebouwd worden. Daarna moeten de spelers om beurt een staaf uit de toren halen en deze op de bovenste verdieping plaatsen, zonder dat de toren omvalt. Indien je goed bouwt kan deze toren tot 2 meter hoog worden! Spanning verzekerd!

Sjoelbak

Sjoelen wordt gedaan op een houten bak met houten schijven. Het spel verloopt in 3 beurten waar elke speler 30 schijven door vier kleine gleufjes moet schuiven. De eerste keer wordt met alle schijven geschoven, de tweede en de derde keer met de schijven die nog niet in een vakje beland zijn. Wie wordt na 3 ronden de winnaar van dit leuke spel?

Tarieven voor de reuzespelen :

Pakket spelen: alle 4 voor 1 dag =  50 euro incl. BTW.

Pakket spelen: alle 4 voor 1 weekend = 80 euro incl. BTW.

De reuzespelen kunnen worden opgehaald bij ons thuis. 

Supersize speelgoedblokken

Kinderen zijn uren zoet met de reuzebrikkies van SPRING en ZO uit Lede in de regio Oost-Vlaanderen. Extra grote blokken voor extra veel bouwplezier! De perfecte kinderanimatie wanneer u een evenement of feestje organiseert dus.

Onze reuze blokken zijn 26x13x8 cm groot. Kids zullen hun ogen uitkijken en kunnen naar hartelust beginnen bouwen.

De blokken zijn apart te huren aan 10 euro per dag of 17 euro per weekend. Blokken kunnen worden opgehaald bij ons thuis.