Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een springkasteel of reuze spelletjes reserveren?

Dit kan per mail, via het online contactformulier of telefonisch. Het belangrijkste is dat de reservering pas effectief wordt als wij van u een voorschot ontvangen. De mail wordt geregeld nagekeken, u mag dan ook binnen de 24 uur een bevestiging verwachten.

Wanneer wordt het springkasteel of de spelletjes geleverd en weer opgehaald?

Het uur van levering en ophaling spreken we steeds af met de klant en proberen dit ook zoveel mogelijk te respecteren.

Hoe gaat het plaatsen van een springkasteel in zijn werk?

De springkastelen worden opgesteld op egale ondergrond. Gelieve op voorhand te laten weten of dit een harde ondergrond is of gras. Het springkasteel wordt ontrold en aangesloten op de blower. Indien nodig wordt het springkasteel binnenin nog proper gemaakt zodat de kinderen een proper en net kasteel kunnen betreden. 

De plaatsing zelf neemt een 30 minuutjes in beslag.

Hoe gaat het plaatsen van de reuze gezelschapspelen in zijn werk?

De spelletjes worden steeds op egale ondergrond geplaatst. Bij voorkeur binnen of op gras. 

Bij levering en ophaling wordt altijd gecontroleerd of de spelletjes nog compleet zijn.

Wanneer wordt het kasteel opgehaald?

Op het afgesproken uur komen wij terug langs om het springkasteel op te halen. U laat het kasteel steeds opgeblazen staan zodat wij het kunnen controleren. Het opplooien duurt ongeveer 40 minuten.

Wanneer worden de reuzegezelschapspelen opgehaald?

Op het afgesproken uur komen wij terug om de spelen op te halen. U laat de spelen steeds staan zodat wij kunnen controleren dat de spelen volledig zijn. Het ophalen duurt ongeveer 15 minuten.

Moeten we helpen bij de plaatsing/afbraak?

Neen, zowel bij de spelletjes als bij de springkastelen dit is niet nodig. Een helpende hand kunnen wij steeds appreciëren, maar is niet noodzakelijk.

Hoe verloopt de betaling?

U betaalt steeds een voorschot . Een gestort voorschot= definitieve reservatie. Het resterende bedrag kan u cash of via onze mobiele bancontact betalen. U mag ook steeds het volledig verschuldigde bedrag op voorhand overschrijven op de rekening. 

Vermeld altijd zeker de nummer die op de bestelbon staat.

Tot wanneer kan ik gratis annuleren indien ze regen voorspellen?

Gratis annulatie kan tot 24 uur (1 dag) voor levering.

Wat moeten we doen als we een springkasteel huren en het regent?

In de eerste plaats proberen we een oplossing te zoeken: kan het kasteel binnen geplaatst worden, kunnen we eventueel spelletjes in de plaats aanbieden,… Het springkasteel moet altijd opgeblazen blijven tot wij toekomen, ook bij regen. Indien u het springkasteel aflaat kan het regenwater binnendringen in het kasteel zelf met mogelijk blijvende schade. De blazer kan tegen regen als hij blijft draaien en er hoeft dus niks speciaal mee te gebeuren. 

Indien u een kasteel huurt voor een weekend vragen we wel om de blower veilig op te bergen.

Wat moeten we doen indien het te hard waait?

Indien er teveel wind is beslissen wij als verhuurder of we het kasteel plaatsen of niet. Dit om de veiligheid optimaal te kunnen garanderen.
Wij wachten steeds de laatste weersvoorspellingen af, en contacteren u vooraf indien wij beslissen om de verhuur te annuleren.
We bekijken tevens samen met u of we een alternatief kunnen aanbieden (springkasteel binnen plaatsen, reuzespelen huren, speelcar huren,…)

Wat moeten we doen als reuzespelletjes huren en het regent?

Dit is geen enkel probleem. U plaatst gewoon alle spelletjes binnen.

Heeft u nog andere vragen?

Indien u nog vragen hebt, mail of bel gerust.